AVG - privacy verklaring

Privacyverklaring Travel2Connect

Travel2Connect
Petra van den Heuvel
Noordwijkerschans 96
3432TB Nieuwegein

Correspondentieadres: 
Albertlaan 16-315
6029PN Sterksel

Deze verklaring is van toepassing op de website Travel2Connect.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Gebruik van persoonsgegevens

Op de website Travel2Connect.nl en bij het afnemen van diensten laat je persoonsgegevens achter. Petra, eigenaar van Travel2Connect, vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een e-book of nieuwsbrief te kunnen sturen. Je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren. Welke persoonsgegevens worden verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website en van de diensten die je afneemt.

Doeleinden

Travel2Connect verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • Zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website.
  • Om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, of antwoord te geven op vragen.
  • Voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijf link).

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Travel2Connect heeft niet de bedoeling gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Travel2Connect ongewild over gegevens van je kind, neem dan contact met ons op. 

Bewaartermijn

Travel2Connect bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Voor administratieve doeleinden geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden

Travel2Connect geeft je gegevens niet aan derden, op voorwaarde dat je daar persoonlijk en schriftelijk toestemming voor geeft.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kun je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail. Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kunnen niet verwijderd worden. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar info@travel2connect.nl

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Travel2Connect de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (data lek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de nodige personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

Heb je een klacht?

Als je het idee hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van je persoonsgegevens door Travel2Connect. Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je vanwege de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.