Algemeen

Veel gestelde vragen algemeen

Wat is Travel2Connect?

Travel2Connect is een kleinschalige sociale onderneming en heeft als specialiteit het organiseren van uitwisselingen tussen vrijwilligers, stagiaires uit Europa en de lokale bevolking van Gambia. Met een zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen we mensen van jong tot oud in staat een authentieke ervaring op te doen. Wanneer je gebruik maakt van de diensten van de lokale bevolking wordt de Gambiaanse gemeenschap rechtstreeks ondersteund en versterkt.

Waarom Travel2Connect?

Het idee van Travel2Connect is ontstaan omdat het zoveel meerwaarde heeft als je wereldbeeld groter wordt. Zeker in een tijd waarin onze wereld zo verdeeld is, is het belangrijk dat mensen van verschillende culturen zich opnieuw met elkaar verbinden. Dit schept begrip en helpt gelijkwaardigheid te creëren. Travel2Connect wil hieraan op een praktische manier aan meewerken en proberen het verschil tussen het rijke westen en de armoede in Afrika te verkleinen.   

Wat kun je van Travel2Connect verwachten?

Of je nu kiest voor vrijwilligerswerk of een stage, we zorgen voor een goede voorbereiding en begeleiding van je avontuur. De medewerkers van Travel2Connect zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ze hebben jarenlang ervaring opgedaan in Gambia, waardoor ze alle ins en outs van dit land kennen.