Accommodatie Tanji, Gambia

Waar ga je verblijven?

In het dorp Tanji zijn twee logeerhuizen gelegen op lokale compounds. Ze liggen ongeveer twee kilometer van het strand en een kilometer vanuit het centrum. Beide logeerhuizen hebben meerdere kamers. De logeerhuizen zijn voorzien van westerse faciliteiten zoals elektriciteit, stromend water, een douche en toilet wel of niet op de kamer. Op de meeste kamers staan 2-persoonsbedden, maar er zijn ook kamers beschikbaar met 2 1-persoonsbedden. Er is een restaurant waar je je maaltijden kunt gebruiken. 

Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

De accommodaties zijn niet overdreven luxe maar bieden je wel de mogelijkheid om te ontspannen op je kamer of in de tuin en om eventueel aan je opdrachten te werken. De meeste projecten liggen op loopafstand van het logeerhuis en zijn gelegen in een veilige omgeving. Op de compound is altijd iemand aanwezig waar je terecht kunt met vragen. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van een fiets, auto of kun je dicht bij een taxi vinden. Met een lokale simkaart voor je telefoon kun je prepaid bel en/of internet tegoed kopen. 

De kosten voor verblijf zijn € 10,-- p.p.p.n. (dit is incl. gebruik van water, stroom en alle andere faciliteiten in en rondom het logeerhuis). 

Maaltijden
Het ontbijt á € 2,50 is standaard en inbegrepen bij de overnachtingen. Lunch en diner worden 2 x daags voor je verzorgd door een speciaal ingehuurde kok. De kosten daarvoor zijn: € 4,- lunch, € 6,- diner p.p.p.d. Mocht je ´s middags nog aan het werk zijn dan kun je zelf voor je lunch zorgen. Genuttigde maaltijden en drank worden per week achteraf afgerekend op de locatie. Uiteraard ben je vrij om ook eens ergens anders te gaan eten.