Accommodatie Tanji, Gambia

Waar ga je verblijven?

In het dorp Tanji is een logeerhuis gelegen op een lokale compound. Deze ligt ongeveer twee kilometer van het strand en een kilometer vanuit het centrum. Het logeerhuis heeft meerdere kamers. Het huis is voorzien van westerse faciliteiten zoals elektriciteit, stromend water, een douche en toilet wel of niet op de kamer. Op de meeste kamers staan 2-persoonsbedden, maar er is ook een kamer beschikbaar met twee 1-persoonsbedden. Er is een restaurant waar je je maaltijden kunt gebruiken. 

Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

De accommodatie is niet overdreven luxe maar biedt je wel de mogelijkheid om te ontspannen op je kamer of in de tuin en om eventueel aan je opdrachten te werken. De meeste projecten liggen op loopafstand van het logeerhuis en zijn gelegen in een veilige omgeving. Op de compound is altijd iemand aanwezig waar je terecht kunt met vragen. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van een fiets, auto of kun je dicht bij een taxi vinden. Met een lokale simkaart voor je telefoon kun je prepaid bel en/of internet tegoed kopen. 

De kosten voor de accommodatie zijn € 12,50,-- p.p.p.n. (dit is incl. gebruik van water, stroom en alle andere faciliteiten in en rondom het logeerhuis). 

Maaltijden
Het ontbijt á € 2,50 is standaard en wordt inbegrepen bij de overnachtingen. Mocht je ´s middags aan het werk zijn dan kun je zelf voor je lunch zorgen. Gebruik je de lunch in het logeerhuis dan zijn de kosten € 4,- p.p.p.d. Voor het diner betaal je vooraf 5 maaltijden per week. De kosten voor een diner zijn € 6,- p.p.p.d. De overige dagen ben je vrij om elders te gaan eten.  De maaltijden worden verzorgd door een speciaal ingehuurde kok.