Algemeen

Veel gestelde vragen algemeen

Wat is Travel2Connect?

Travel2Connect is een kleinschalige sociale onderneming en heeft als specialiteit het organiseren van culturele uitwisselingen tussen vrijwilligers, stagiaires en toeristen en de lokale bevolking van Gambia en Senegal. Met een zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen wij mensen van jong tot oud in staat een authentieke reiservaring op te doen. Wanneer je gebruik maakt van de diensten van de lokale bevolking wordt de Gambiaanse of Senegalese gemeenschap rechtstreeks ondersteund en versterkt.

Waarom Travel2Connect?

Het idee van Travel2Connect is ontstaan omdat het zoveel meerwaarde heeft als je wereldbeeld groter wordt. Zeker in een tijd waarin onze wereld zo verdeeld is, is het belangrijk dat mensen van verschillende culturen zich opnieuw met elkaar verbinden. Dit schept begrip en helpt gelijkwaardigheid te creëren. Travel2Connect wil hieraan op een praktische manier een belangrijke bijdrage leveren en proberen het verschil tussen het rijke westen en de armoede in Afrika te verkleinen.   

Wat kun je van Travel2Connect verwachten?

Of je nu kiest voor vrijwilligerswerk, een stage, een workshop, een verblijf in een lokale accommodatie, een excursie of een combinatie hiervan, wij zorgen voor een goede voorbereiding en begeleiding van jouw avontuur. De medewerkers van Travel2Connect zorgen voor een onvergetelijke reiservaring doordat zij een jarenlange persoonlijke ervaring in Gambia en Senegal hebben opgedaan en daardoor alle ins en outs van het land kennen.