Vrijwilligers en stagiaires

Mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en stages in Gambia of Senegal

Vrijwilligerswerk

Travel2Connect biedt jou de kans om vrijwilligerswerk te doen in Gambia of Senegal, West-Afrika. Een geweldige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij lokale projecten en sociale organisaties in ontwikkelingslanden. Je hebt de mogelijkheid om met de lokale bevolking samen te werken en van haar te leren. We vinden het belangrijk dat je tijd onvergetelijk wordt en helpen je graag bij het zoeken naar het project dat bij je past. Wij weten hoeveel er op je afkomt wanneer je op zoek gaat naar vrijwilligerswerk. Travel2Connect vindt het daarom belangrijk dat je tijdens het hele traject goed begeleid wordt. We bieden je persoonlijke begeleiding bij het vinden van een geschikt project. We helpen je bij de voorbereidingen en zorgen voor goede en heldere informatie zodat je klaar bent voor vertrek. Ook in Gambia of Senegal sta je er niet alleen voor.

Stages

Vind je het een uitdaging om jouw stage- of afstudeeropdracht te voltooien in een ontwikkelingsland als Gambia of Senegal?
Als student kun je rekenen op een goede samenwerking met Travel2Connect. Door onze jarenlange ervaring met stagiaires, vrijwilligers en lokale projecten weten we wat er komt kijken bij het aanbieden van een kwalitatief goede stage. Alle projecten die Travel2Connect aanbiedt kunnen als basis dienen voor een stage. Bij ons heeft de student de vrijheid om zelf het project te kiezen. Travel2Connect zal er in de oriënterende fase alles aan doen om de benodigde informatie te verstrekken over de mogelijkheden. Voordat je jezelf definitief inschrijft, stemmen wij eerst met het gekozen project af of de student de benodigde doelen kan behalen.