Workshops en Activiteiten

Cultuuruitwisseling via workshops en activiteiten in Gambia

Travel2Connect heeft een iets andere bedoeling dan de meeste organisaties. Travel2Connect wil vooral een unieke ervaring bieden door je van dichtbij te betrekken bij het leven van de lokale bevolking waardoor er cultuuruitwisseling plaatsvindt. Door tijdens een verblijf deel te nemen aan workshops of activiteiten kun je je te verbinden met de gewoonten, de traditionele cultuur, rituelen en wijsheid. Tegelijkertijd betaal je voor de diensten van de lokale medewerkers die je verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken en vergroot je daarmee de werkgelegenheid. Alle aangeboden activiteiten worden georganiseerd door lokale medewerkers van het Cultureel Skill Center FrancoInn in Tanji, Gambia. Travel2Connect betaalt 75% van de deelnamekosten rechtstreeks aan de medewerker die de activiteit verzorgt. Van de servicekosten (25%) die in rekening worden gebracht wordt dit centrum onderhouden. 

De workshops en activiteiten zijn los te boeken en ook uitstekend te combineren met een verblijf in een hotel.

Wil je boeken

  • Boek je vanuit Europa, neem dan minimaal een week voor de start contact met ons op. Nadat je een bevestiging van ons hebt gehad vragen we een aanbetaling van 50%. De reden hiervoor is dat de mensen die de workshops of activiteiten organiseren soms kosten moeten maken om naar Tanji te komen. Een aanbetaling biedt hen meer zekerheid dat de workshop of activiteit doorgaat. Het restant betaal je vooraf daar en op dat moment.
  • Boek je vanuit Gambia of Senegal, neem dan minimaal 48 uur voor de start per e-mail of telefonisch contact met ons op. Volgens afspraak wordt de door jouw gekozen workshop of activiteit voor je geregeld. Je betaalt vooraf daar en op dat moment. 
  • Bij een boeking van twee of meer personen voor dezelfde workshop of activiteit krijg je 10% korting.
  • Annuleren doe je minimaal 24 uur voor de start. Bij annuleringen korter dan 24 uur voor de start worden de door Travel2Connect gemaakte kosten in rekening gebracht.
  • Mocht de door jouw geboekte workshop of activiteit om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan, dan bieden we in overleg een andere optie aan. Mocht een alternatief niet interessant voor je zijn en heb je al 50% aanbetaald, dan krijg je dit bedrag teruggestort op je rekening.
  • De medewerkers van Travel2Connect doen hun uiterste best om de workshop of activiteit in Gambia zo te organiseren dat het naar wens verloopt. Travel2Connect kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor onvolkomenheden hiervan. Bij onverhoopte problemen als ongemakken of anders, accepteert Travel2Connect in geen geval de verantwoordelijkheid hiervoor. Wel doen we natuurlijk wat we kunnen om je tevreden te stellen.