Toeristen

Veel gestelde vragen door toeristen

Welk aanbod heeft Travel2Connect voor toeristen?

Het merendeel van de toeristen dat naar Gambia, Kaapverdië of Senegal komt, verblijft in hotels. Travel2Connect biedt diverse mogelijkheden aan om lokaal te logeren. Deze onderkomens zijn voorzien van westerse faciliteiten zoals elektriciteit (niet in Janjanbureh), stromend water, toilet en douche. Je hebt meer interactie met de lokale bevolking, het stelt je in staat je bewustzijn en kennis te vergroten en te leren over het lokale leven. In Gambia kun je ook deelnemen aan (culturele) workshops en uiteraard zijn er vanuit alle lokale accommodaties allerlei interessante excursies te boeken.

Hoe kan ik boeken?

Workshops (worden alleen in Gambia gegeven); Boek je vanuit Europa, neem dan minimaal een week voor aanvang contact met ons op. Nadat je een bevestiging van ons hebt gehad vragen we een aanbetaling van 50%. De reden hiervoor is dat de mensen die de workshops of activiteiten geven soms kosten moeten maken om naar Tanji in Gambia te komen. Een aanbetaling biedt hen meer zekerheid dat de workshop of activiteit doorgaat. Het restant betaal je daar en op dat moment. Boek je vanuit Gambia of Senegal, neem dan minimaal 48 uur voor aanvang per e-mail of telefonisch contact met ons op. Volgens afspraak wordt de door jou gekozen workshop of activiteit voor je geregeld. Je betaalt vooraf daar en op dat moment.

Lokaal verblijf; Dit kan zowel vanuit Europa als vanuit Gambia, Kaapverdië of Senegal geboekt worden. Neem hiervoor minimaal 48 uur voor aanvang contact met ons op. Je betaalt vooraf daar en op dat moment.

Wat als ik moet annuleren?

Mocht je onverhoopt je geboekte workshop, activiteit of lokaal verblijf moeten annuleren doe dit dan minimaal 24 uur voor aanvang. Bij annuleringen korter dan 24 uur voor aanvang brengen we de kosten alsnog in rekening.

Wat als Travel2Connect de workshop, activiteit of lokaal verblijf moet annuleren?

Mocht de door jouw geboekte workshop, activiteit of lokaal verblijf om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan, dan bieden we in overleg een andere optie aan. Mocht een alternatief niet interessant voor je zijn dan zijn hier verder geen verplichtingen aan verbonden. Heb je al 50% aanbetaald, dan krijg je dit bedrag teruggestort op je rekening.

Waarom berekent Travel2Connect 25% servicekosten voor de workshops?

De workshops worden georganiseerd door het Cultureel Skill Centrum (Franco Inn) in Tanji, Gambia. Van de 25% servicekosten wordt dit centrum onderhouden. Van de overige 75% betalen we de reiskosten, materiaalkosten en het salaris voor degene die de workshop verzorgt.

Kan Travel2Connect ook mijn vlucht en/of annulerings- en/of reisverzekering boeken?

Travel2Connect boekt geen vluchten of verzekeringen. Wel kunnen we je daarbij helpen en van advies dienen.