Accommodatie Kafountine, Senegal

Waar ga je verblijven?

In het dorp Kafountine ga je logeren in campement Kunja. Het campement ligt een paar honderd meter van een mooi en breed strand, de Atlantische oceaan en 1 kilometer vanuit het centrum. Het campement is voorzien van een grote tuin en recent gerenoveerde ruime kamers met westerse faciliteiten zoals elektriciteit, stromend water, een douche en toilet. Op de kamers staan 2-persoonsbedden. Er is een restaurant waar je je maaltijden kunt gebruiken. 

Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

De accommodatie is niet overdreven luxe maar biedt je wel de mogelijkheid om te ontspannen op je kamer of in de tuin en om eventueel aan je opdrachten te werken. De meeste projecten liggen op loopafstand van het campement en zijn gelegen in een veilige omgeving. Op de compound is altijd iemand aanwezig waar je terecht kunt met vragen. Ook is er de mogelijkheid om dicht bij een taxi te vinden. Met een lokale simkaart voor je telefoon kun je prepaid bel en/of internet tegoed kopen. 

De kosten voor verblijf zijn € 10,-- p.p.p.n. (dit is incl. gebruik van water, stroom en andere faciliteiten in en rondom het campement).

Maaltijden
Het ontbijt á € 2,50 is standaard en inbegrepen bij de overnachtingen. Lunch en diner worden 2 x daags voor je verzorgd door een speciaal ingehuurde kok. De kosten daarvoor zijn: € 4,- lunch, € 6,- diner p.p.p.d. Mocht je ´s middags nog aan het werk zijn dan kun je zelf voor je lunch zorgen. Genuttigde maaltijden en drank worden per week achteraf afgerekend op de locatie. Uiteraard ben je vrij om ook eens ergens anders te gaan eten.