Accommodatie Kaapverdië

Waar ga je verblijven?

Op het eiland Sao Antao in Kaapverdië staat in de regio Paúl een ruim, keurig en licht afgewerkt huis op ongeveer 15 minuten rijden van de kust. Het huis is voorzien van 3 gastenkamers met 2-persoonsbedden en douche en toilet vlak bij in de aangrenzende hal. Het huis heeft 4 verdiepingen en op de tweede verdieping bevindt zich een grote kamer met tv, eethoek, zitje en keuken met alle benodigdheden om zelf te koken. Deze kamer heeft een grote raampartij met een prachtig uitzicht op de bergen. Op het dak is een groot terras waar je kunt ontspannen en genieten van de zon en een fenomenaal uitzicht. 

Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

De projecten liggen op ongeveer 10 a 15 minuten rijden van de accommodatie en zijn gelegen in een veilige omgeving. Er is altijd iemand aanwezig of bereikbaar en waar je terecht kunt met vragen. Langs het huis door rijden de hele dag Toyota taxibusjes waarmee je gemakkelijk naar het project van je keuze kunt gaan. 

De kosten voor verblijf van vrijwilligers of stagiaires zijn € 15,-- p.p.p.n. (dit is incl. gebruik wifi, water, elektriciteit en alle andere faciliteiten in en rondom het huis).

Maaltijden
Het ontbijt á € 3,- per dag is eventueel bij te boeken. Overige maaltijden kun je zelf bereiden in de keuken. Een dorpswinkel is aanwezig aan de overkant van het huis.