Accommodatie MyFarm, Gambia

Je verblijft in het dorp Nema Kunku

Het dorp Nema Kunku ligt ongeveer 20 minuten rijden van Banjul Airport en een klein half uurtje vanaf het toeristengebied met hotels, restaurants en nachtclubs. Je overnacht midden in de natuur op het groene en goed onderhouden terrein van MyFarm, waar je ook werkt. Je kunt kiezen uit een 2-persoons roundhut of uit een van de nieuwe kamers die allemaal voorzien zijn van een douche en toilet. Je kunt gebruik maken van maaltijden op de locatie. 

Er zijn geen handdoeken aanwezig, wel beddengoed en muskietennetten.

De accommodaties zijn niet overdreven luxe, maar bieden je wel de mogelijkheid om te ontspannen op je kamer of in de tuin en om eventueel aan je opdrachten te werken. Op de compound van MyFarm is altijd iemand aanwezig waar je terecht kunt met vragen. Met een lokale simkaart voor je telefoon kun je prepaid bel en/of internet tegoed kopen. Op 5 minuten loopafstand is de dichtstbijzijnde winkel waar je water, koude drankjes, brood en dergelijke kunt kopen. In 12 minuten loop je naar de hoofdweg waar fruit verkocht wordt. In je vrije tijd kun je van lokaal transport gebruik maken om naar het strand of naar Senegambia (toeristengebied) te gaan. Tegen vergoeding is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de projectauto of van een taxi.

De kosten voor verblijf zijn € 12.50 p.p.p.n. (dit is inclusief lunch, gebruik van water, stroom en alle andere faciliteiten in en rondom de accommodatie). 

Overige maaltijden

Voor ontbijt en diner is een menu kaart beschikbaar. De prijzen liggen tussen de 2 en 5 euro.