Toeristen

Veel gestelde vragen door toeristen

Welk aanbod heeft Travel2Connect voor toeristen?

Het merendeel van de toeristen dat naar Gambia of Senegal komt verblijft in hotels. Travel2Connect biedt diverse mogelijkheden aan om lokaal te logeren. Deze onderkomens zijn voorzien van westerse faciliteiten zoals elektriciteit (niet in Janjanbureh), stromend water, toilet en douche. Je hebt meer interactie met de lokale bevolking en het stelt je in staat jouw bewustzijn en kennis te vergroten en te leren over het lokale Gambiaanse of Senegalese leven. Tegelijkertijd kun je deelnemen aan (culturele) workshops en/of excursies. De workshops en excursies zijn ook afzonderlijk te boeken.

Hoe kan ik boeken?

Workshops; Boek je vanuit Europa, neem dan minimaal een week voor aanvang contact met ons op. Nadat je een bevestiging van ons hebt gehad vragen wij een aanbetaling van 50%. De reden hiervoor is dat de mensen die de workshops/activiteiten geven soms kosten moeten maken om naar Tanji in Gambia te komen. Een aanbetaling biedt hen meer zekerheid dat de workshop of activiteit doorgaat. Het restant betaal je ter plekke. Boek je vanuit Gambia of Senegal, neem dan minimaal 48 uur voor aanvang per e-mail of telefonisch contact met ons op. Volgens afspraak wordt de door jou gekozen workshop/activiteit voor je geregeld. Je betaalt ter plekke vooraf.

Lokaal verblijf; Dit kan zowel vanuit Europa als vanuit Gambia of Senegal geboekt worden. Neem hiervoor minimaal 48 uur voor aanvang contact met ons op. Je betaalt ter plekke vooraf.

Excursies; Deze kunnen zowel vanuit Europa als vanuit Gambia of Senegal geboekt worden. Neem hiervoor minimaal 48 uur voor aanvang contact met ons op. Je betaalt ter plekke vooraf.

Wat als ik moet annuleren?

Mocht je onverhoopt jouw geboekte workshop, activiteit, excursie of lokaal verblijf  moeten annuleren doe dit dan minimaal 24 uur voor aanvang. Omdat Travel2Connect bij sommige boekingen al kosten moet maken voordat de door jouw geboekte activiteit aanvangt, brengen wij deze kosten bij annuleringen korter dan 24 uur voor aanvang in rekening.

Wat als Travel2Connect de workshop, activiteit, excursie of lokaal verblijf moet annuleren?

Mocht de door jouw geboekte workshop, activiteit, excursie of lokaal verblijf om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan, dan bieden we in overleg een andere optie aan. Mocht een alternatief niet interessant voor je zijn dan zijn hier verder geen verplichtingen aan verbonden. Heb je al 50% aanbetaald, dan krijg je dit bedrag teruggestort op jouw rekening.

Waarom berekent Travel2Connect 25% servicekosten voor de workshops?

De workshops worden georganiseerd door het Cultureel Skill Centrum (Franco Inn) in Tanji, Gambia. Van de 25% servicekosten wordt dit centrum onderhouden. Van de overige 75% betalen wij  de reiskosten, materiaalkosten en het salaris voor degene die de workshop verzorgt.

Kan Travel2Connect ook mijn vlucht en/of annulerings- en/of reisverzekering boeken?

Travel2Connect boekt geen vluchten of verzekeringen. Wel kunnen we je daarbij helpen en van advies dienen.