Duurzaam Toerisme en Excursies

Ervaar het Lokale Leven

Als je ervoor kiest om lokaal te logeren dan werk je mee aan duurzaam toerisme. Je hebt dan interactie met de lokale bevolking. De door Travel2Connect aangeboden logeerverblijven worden gemanaged en beheerd door de lokale bewoners en stelt je in staat jou bewustzijn en kennis te vergroten en te leren over het lokale leven. De locaties liggen in kleine dorpen en in rurale gebieden, waar je een dag of meerdere dagen verblijft en het leven meemaakt van de lokale bewoners. De accommodaties zijn gebouwd in de lokale stijl. Tegelijk kun je deelnemen aan workshops, activiteiten of excursies. Als er speciale gelegenheden zijn, zoals een bruiloft of een begrafenis, dan mag je ook van de partij zijn. Omdat je op deze manier heel dichtbij het lokale leven van de inwoners staat, ontstaat er respect voor traditionele culturen, rituelen en wijsheid. Daarnaast betaal je de lokale bevolking, die dit geld bijvoorbeeld gebruiken om te kunnen zorgen voor hun families. Zo draag je bij aan armoedebestrijding. 

Verblijf je in een hotel ook dan is één of een paar nachten lokaal logeren uitstekend te combineren.

Wil je boeken

  • Boek je vanuit Europa, neem dan minimaal een week voor aanvang contact met ons op. Volgens afspraak wordt het door jouw gekozen lokaal verblijf of excursie geregeld. Je betaald ter plekke vooraf.
  • Boek je vanuit Gambia, neem dan minimaal 48 uur voor aanvang per e-mail of telefonisch contact met ons op. Volgens afspraak wordt het door jouw gekozen lokaal verblijf of excursie geregeld. Je betaald ter plekke vooraf.
  • Bij een boeking van meer dan 2 personen voor hetzelfde verblijf of excursie worden de autokosten, als deze van toepassing zijn, verdeeld tussen de deelnemers.
  • Annuleren doe je minimaal 24 uur voor aanvang. Bij annuleringen korter dan 24 uur voor aanvang worden de door Travel2Connect gemaakte kosten in rekening gebracht.
  • Mocht het door jouw geboekte lokaal verblijf of excursie om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan, dan bieden we in overleg een andere optie aan. Mocht een alternatief niet interessant zijn dan brengt dit geen verdere verplichtingen met zich mee.
  • De medewerkers van Travel2Connect doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw verblijf of excursie in Gambia naar wens verloopt, maar kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor onvolkomenheden tijdens dit verblijf of excursie. De verantwoordelijkheid voor het slagen van jou verblijf in Gambia ligt volledig bij jezelf. In geval van onverhoopte problemen als ziekte, diefstal, ongeval, ongemakken of anderszins, accepteert Travel2Connect in geen geval de verantwoordelijkheid hiervoor. Je dient hiervoor een reisverzekering met werelddekking af te sluiten. Wel doen wij natuurlijk wat we kunnen om je bij te staan.
  • Travel2Connect boekt geen vluchten of verzekeringen maar kan je hierbij wel helpen.